230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Tamara Tomović: Usmjereni ka cilju! 100 od 100

Misija profesorice njemačkog jezika Tamare Tomović je da pomogne u prevazilaženju kulturnih, geografskih i jezičkih barijera svima koji žele da nauče ili usavrše ovaj jezik.

161012 tamara

Škola praktikuje savremene metode učenja, pri čemu je osnovni pristup kreativnost i lakoća u savladavanju jezika na što efikasniji način i za što kraće vrijeme. Na višim nivoima pažnja se posvećuje složenijim konverzacijskim formama.

U godinama kada je njemački jezik sve traženiji veoma je važno da odaberete pravi način za učenje i usavršavanje jezika, koje Vam kasnije može omogućiti nastavak školovanja ili zasnivanje radnog odnosa u zemljama njemačkog govornog područja.

Možda i neki od ovih ”malih-velikih” ljudi: Pavle, Đorđe, Katarina, Dušan..., koji su se našli među armijom zadovoljnih učenika profesorice Tomović, svoju budućnost vide baš u ovim zemljama.

Svoje znanje krunisali su međunarodno priznatim seretifikatima Goethe-Instituta u Sarajevu. Sertifikati su garancija vrhunskog kvaliteta institucija koje zastupamo. 

Sa ponosom možemo reći da je dvanaestogodišnjak Pavle Dabović na usmenom dijelu ispita B1 (Sprechen) osvojio fantastičnih 100 od 100 bodova  i tako naišao na pozitivno iznenađenje kod ispitivača - profesora Goethe-Instituta, jer se to ne dešava često. 

161012 tamara pavle

"Kurs nemačkog jezika kod profesorice Tamare Tomović, a nastavio sam bratovim stopama, koji je dospio do B2 priznanja. Časovi su odlični. Temeljno su pripremljeni, sadržajni, a u isto vrijeme i vrlo kreativni i zanimljivi. Inovativni koncept učenja zaista omogućava lako usvajanje novih riječi i gramatike i brzo daje rezultate. I dalje ću nastaviti da unaprijeđujem svoje znanje iz njemačkog jezika. Iskreno preporučujem..." - Pavle Dabović.

(Sponzorisano)