230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

BEZ DILEME Naša najlepša glumica i sa najviše stila!

Gledaćemo je u seriji "Ubice mog oca" , koja će za tri dana početi da se prikazuje na RTS-u, gledali smo je dosad u nizu filmova.

161020 наташа Dovoljno je pomenuti "Tri karte za Holivud" i "Spasitelj" pa da postane jasno da je u pitanju Nataša Ninković. Dovoljno je i reći glumica istaknute lepote pa da i to bude dobra asocijacija na nju.

"Božanstvena Nataša Ninković", piše pored glumičine fotografije koju je objavio poznati beogradski modni atelje.
A komentari prepuni komplimenata su se samo ređali. Neki od njih glase: "Nerealno lepa žena!" i "Ona je prava dama!".

161020 наташа1

Nataša sa kolegama iz serije "Ubice mog oca" Katarinom Radivojević, Nenadom Okanovićem i Vukom Kostićem pre nekoliko dana na konferenciji u Beogradu

Epitet božanstvena i ovakvi komentari najbolje opisuju Natašin izgled i stil, a reakcije u superlativu sasvim su očekivane jer ih lepota žene najbrže pokrene.
Nataša koja je poreklom iz Trebinja i koja je pre nekoliko meseci napunila 44 godine, u "Ubicama mog oca" scenarista Nataše Drakulić i Predraga Antonijevića, koji je i režiser serije, vraća se na naše male ekrane.
Njena pojavljivanja u serijama "Ranjeni orao" 2008. i "Cvat lipe na Balkanu" 2011. godine biila su veoma zapažena.
Televizijska publika se uželela Nataše Ninković.

Glumica prošle godine na Na Filmskim susretima u Nišu, posle premijere filma "Bez stepenika"

Iako privatni život ne eksponira previše u javnosti, poznato je da sa suprugom Nenadom Šarencem uživa u skladnom braku i da sa njim ima dvojicu sinova, blizance Luku i Matiju.
Nataša je pre nekoliko godina za "Blic" otkrila kako vaspitava decu:
"Svakog dana pratim njihov raspored obaveza. Pomažem im u učenju, nisam od roditelja koji smatraju da deci treba prepustiti da rade sve sami. Trudim se da im usadim radne navike, naučim kako da uče, da bih kasnije mogla da ih pustim da se osamostale". (Izvor: Žena.blic.rs)