230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Articles

Posao iz snova čeka na vas - MSC kompanija zapošljava!

Agencija Kouzon ove zime ima mnogo aktivnosti. Nakon uspješnog intervjua sa kompanijom Viking koji je u novembru održan u Banjoj Luci, sada se očekuje još jedan intervju u Banjoj Luci, sa kompanijom MSC!

170120 мсц

Sve više mladih ljudi odlučuje da se zaposli na ovoj kompaniji koja raste nevjerovatnom brzinom. Ukoliko govorite engleski i njemački jezik, imate 19-35 godina, a želite da gradite inostranu karijeru u ovoj odličnoj italijanskoj kompaniji, ovo je prilika za vas!

Bosna i Hercegovina je postala ozbiljna destinacija kruz kompanija za pronalaženje kandidata za rad u ugostiteljstvu. To dokazuju intervjui sa tri velike kruz kompanije, sa kompanijom Viking, sa kompanijom MSC, i najavljeni intervju sa kompanijom NCL koji će se takođe održati u Banjoj Luci u martu!
O KOMPANIJI
Kompanija MSC je osnovana davne 1970. godine, i najveća je kruz kompanija koja je u privatnom posjedu porodice Aponte. Do 1988., imali su samo teretne kruzere za prevoz robe, kada su kupili prvi turistički kruzeri. Trenutno imaju 12 luksuznih kruzera, i još tri koja će početi da plove u naredne dvije godine. Njihovi kruzeri plove Mediteranom, Srednjom Amerikom te Južnom Afrikom.