230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nedelja, 26.02. FAIPA - Napredni seminar Lux Krafta

Vrhunski stručnjaci renomiranog brenda Lux Kraft nakon održanog inicijalnog seminara za modeliranje i dizajn noktiju, na kojem su predstavljeni najnoviji proizvodi ove industrije, u nedelju 26. februara LUX TIM održaće napredni kurs, kada će učesnike upoznati sa najnovim trendovima i inovativnim tehnikama iz ove oblasti.

161210 faipa

Pozivaju se svi zainteresovani da učestvuju u naprednom seminaru na kojem će specijalizovani tim stručnjaka održati jednodnevni edukativni program o savremenih tehnikama dizajna i modeliranja noktiju, te dati uputstva i savjete za pravilno korišćenje proizvoda ovog brenda, a sve sa ciljem usmjerenosti na razvoj i usavršavanje Vaših vještina i znanja iz ove oblasti. 

Seminar počinje u 10 časova i košta 80 evra..

Edukatorke LUX tima odgovoriće na sva Vaša pitanja i prezentovati nove tehnike i sisteme koje nudi LUX industrija, kao vodeći svjetski brend sa raznovrsnom high-end linijom za ruke, nokte i njegu sopala.

FAIPA - Savršen izbor između kvaliteta i pouzdanosti

Kada želite da zasijete u punom sjaju dođite u FAIPU koja je specijalizovana za pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose za sve prilike. 

Na jednom mjestu uz pomoć stručnog i profesionalnog kadra dobijate pravi tretman ljepote. Stilizovanje kose, šminkanje, uređivanje noktiju, a sve to sa preparatima visokog kvaliteta poznatih svjetskih brendova.

NOVI AMBIJENT ZA UŽIVANJE

U saradnji sa kompanijom Image Master iz Trebinja, Faipa preuređuje svoje prostorije kreirajući ugodan ambijent uz maksimalnu funkcionalnost i uživanje svih koji tu borave.

FRIZERSKA AKADEMIJA FAIPA TREBINJE
Adresa: Vuka Karadžića 10, Trebinje, 89101 (Stambeno-poslovni kompleks Luč)
Kontakt: +387(0)65 166 995 Facebook page FAIPA

(Sponzorisano)