230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Loš dan za trebinjske sportiste

Igrači KMF Leotara nisu uspjeli da se plasiraju i finale Kupa Bosne i Hercegovine, a u tome ih je spriječila ekipa Mostar SG.

170322 кмф

Ne pretjerano ambiciozan Leotar imao je male šanse protiv ekipe sačinjene od reprezentativaca i internacionalaca, ekipe koja je trenutni lider u Prvenstvu, te favorit za osvajanje duple krune. Konačan rezultat je bio 0:5. 

Košarkaši Leotara, su u okviru 2. kola Lige za opstanak, pretrpili poraz u Trebinju od tima Mladost iz Mrkonjić grada rezultatom 81:89. 

I pored već oslabljenog tima, zbog velikog broja povrijeđenih prvotimaca, (Fekete, Stevanović, Zelenović, Kovačević), u toku meča su se povrijedili Lužajić i Ninković, pa je Leotar veći dio meča igrao sa samo pet igrača, (Aleksić, Pelkić, Mijović, Milanović i Radmilović), koji su imali minutažu i preko 45 minuta.

Igrači Leotara su bolje izgledali na parketu, uglavnom su bili korak za protivnikom, a u završnici utakmice ukazala im se prilika za pobjedu. U posljednjim minutima imali su 7 poena prednosti, ali gosti su najprije izjednačili za produžetak u kojem su se bolje snašli i preokrenuli meč u svoju korist.

Srce na parketu ostavili su Aleksić sa 23 poena, Mijović 23, Pelkić 18, Ninković 12 i Milanović sa 5 poena, ali sportska sreća večeras nije bila na njihovoj strani. Ovim porazom su potpuno izblijedile šanse za opstanak Leotara u elitnoj diviziji.  Statistikа

Našim košarkašima želimo brz oporavak.