230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinje i Istočno Sarajevo unaprijeđuju saradnju u oblasti turizma

Ovim putem Vas obavještavamo da će se u petak, 31.03.2017. godine u motelu "Konak" Mosko sa početkom u 13:30 časova održati svečano potpisivanje Protokola o poslovnoj saradnji između JU Turistička organizacija Grada Trebinja i Turističke organizacije Istočno Sarajevo.

160528 platani

  • Uvodno obraćanje (TO Trebinje)
  • Svečano potpisivanje Protokola o poslovnoj saradnji
  • Izjave za predstavnike medija
  • Zakuska i koktel

Osnovni cilj potpisivanja Protokola između gore pomenutih institucija je unapređenje međusobne saradnje u oblasti turizma kako bi se stvorili uslovi za umrežavanje turističkih subjekata Trebinja i Istočnog Sarajeva, zajedničku promociju turističkih destinacija Trebinja i Istočnog Sarajeva, ali i kvalitetniji i uspješniji ukupni razvoj i unapređenje turističke privrede ove dvije destinacije.

Ovom prilikom će u organizaciji Turističke organizacije Istočno Sarajevo i Turističke organizacije Grada Trebinja biti organizovana studijska posjeta turističkim znamenitostima Trebinja za predstavnike medija koji su zastupljeni na teritoriji Grada Istočno Sarajevo, a koji će kroz svoje priče i priloge predstaviti Trebinje kao zanimljivu i atraktivnu turističku destinaciju.