230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

U Trebinju svečano otvoren hotel SL Industry

Hotel SL Industry svečano je otvoren sinoć u Trebinju. Hotel u ulici Nikšićki put, dio je Casa del Mare grupacije, ima četiri zvijezdice i zapošljava 35 ljudi iz Trebinja i okoline, a namjenjen je prvenstveno poslovnim ljudima i porodičnim putovanjima.

170417 слиндустрихотел

Hotel, koji je izgrađen u rekordnom roku, prostire na oko 5.000 m², a obuhvata 49 komfornih, sofisticiranih soba i apartman executive suite, višenamjenski kongresni centar s modernom konferencijskom tehnologijom, kristal salu za bankete, vjenčanja i ostale svečanosti, á-la-carte restoran sa tradicionalnom hercegovačkom i internacionalnom kuhinjom, kapaciteta 90 mjesta, ljetnu baštu sa 80 mjesta i ostale prateće sadržaje. Svaka soba posjeduje flat screen TV, besplatan bežični internet, mini bar, sef. Pored toga, u sobama se nalaze kupatila sa tušem i svim potrebnim toaletnim priborom.

Želja vlasnika je bila da naprave objekat koji će doprinijeti pozicioniranju Trebinja kao turističke destinacije i "grada koja privlači goste iz svih krajeva svijeta, a koji žele vrhunsku uslugu, servis na najvišem nivou i estetske standarde koji pariraju najboljim hotelima svijeta.”

Pored brojnih gostiju iz javnog života grada Trebinja, otvaranju novoizgrađenog hotela prisustvovao je i proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Vanja Grbić, a ovu svečanost je svojim sjajnim performansom uljepšala muzička diva Tanja Banjanin.