230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Investiciona konferencija - Trebinje - plodno tlo za investitore

Krajem maja, 26. i 27.5.2017., u Kulturnom centru Trebinje, biće održana investiciona konferencija pod nazivom “Investiraj u Trebinje”. Konferencija ima za cilj da svim prisutnim predstavnicima političkog i ekonomskog života naše zemlje, ali i regiona i Evrope, predstavi investicione potencijale jednog od najljepših gradova u Srpskoj.

170516 инвест

Prvi dan biće predstavljeni infrastrukturni projekti i projekti iz domena privrede i poljoprivrede za koje prisutni potencijalni investitori mogu iskazati interes na licu mjesta, kao i projekti iz oblasti turizma.

Četvrta, i možda i najvažnija tema konferencije, su zakonodavno pravne pogodnosti i prekogranična saradnja koje očekuju sve one koji odluče da investiraju u Trebinje. U okviru ove teme biće predstavljeni primjeri započinjanja poslovnih aktivnosti, s posebnim osvrtom na registraciju preduzeća, kao i programe podrške, ljudske resurse i ostale značajne resurse koji mogu biti na raspolaganju svima onima koji odluče da ulože u svoj biznis baš u Trebinju.

“Ova konferencija odlična je prilika da na jednom mjestu pokažemo i predstavimo uspješne firme koje su plodno tlo za svoj biznis pronašle upravo u Trebinju i okolini, kao i da predstavimo sve one projekte koji imaju potencijal i čekaju investitora,” poručili su organizatori.

Detaljnije informacije o konferenciji potražite na www.investintrebinje.com