230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Marija Pikić zasjenila Kan

Mozda vam je promakla, ali nama nije! Za nas, Marija Pikić je bila svijetla tačka Kana!

120530-marija

 

Sa njenim vatrenim očima i porculanskim tenom, ova glumica je zapalila 65-ti Film Festival u Kanu svojim prisustvom na premijeri filma Aide Begić: "Children of Sarajevo (Djeca)."

Sa prirodnom ljepotom i talentom, ova glumica je djelovala prisebno i samilosno za vrijeme svog boravka u Kanu.

Marija Pikic elegantna na crvenom tepihu

Očaravajuća u plavoj haljini sa velikom vezicom na ramenu, glumica je uspješno iskombinovala eleganciju sa modernim.

Sto se tiće njenog make-up-a Marija je u trendu sa suptilnim prirodnim izgledom, koji je pristajao njenoj prirodnoj ljepoti. Njene smeđe oči su bile istaknute eyeliner-om, dok su njene trepavice izdužene sa vrlo malo maskare. Sa jedva primjetnom podlogom koja je istakla njen prirodni ten, njene jagodice su bile lagano rumene zahvaljujući dodiru rumenila. I za kraj, brineta je nanijela vrlo malo providnog sjaja za usne.

"Djeca"

Za 21. maj, Mariju su pratili Ismir Gagula i direktor Aida Begić kako bi prezentovali dugometražni Bosanski film "Djeca Sarajeva", koji prati događaje dva Bosanska ratna siročeta; Rahima koja ima 23 godine i njen brat Nedim koji ima 14 godina. Živeći u Sarajevu nakon izuzetno turbulentnog djetinjstva, Rahima je pronašla utjehu u Islamu i nada se da će njen brat isto to učiniti, sve do dana kada sazna za njegov dupli život... Pogledajte film i otkrijte ovu nevjerovatnu priču...

I pogledajte Mariju još malo!

Pogledajte originalni članak: (celebrityredcarpet.co.uk)