230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uzbudljiv meč u Trebinju završen bez pobjednika

U petom kolu Prve futsal lige Istok ekipa Leotara remizirala je na svom terenu, u Sportskoj dvorani u Bregovima, u utakmici sa Klubom malog fudbala Glasinac iz Sokoca rezultatom 3:3, na poluvremenu 2:3.

201218 futsal

Na utakmici je viđena velika borba i mnogo propuštenih šansi sa obje strane. Posebno su se istakli golmani Đurić i Pajević. Strelci za Leotar su bili Vico, Ninković i Savo Andrić, a za goste Rajić, Arbinja i Debelnogić. Zanimljiv podatak je da je u više navrata na parketu bila cijela postava Leotarovih igrača lijevaka - Cimirot, Savo Andrić, Zečević, Vico.

Nakon pet odigranih kola, Leotar je sa tri pobjede i dva remija još uvijek na čelu tabele sa 11 bodova, dok je Glasinac drugi sa tri boda manje.

Leotar: Perišić, Đurić, Savo Andrić 1, Srđan Andrić, Vico 1, Zečević, Ninković 1, Milojević, Cimirot, Čečur, Popović, Čolović, Samardžić, Medan.

Glasinac:  Pajević, Đerić Arbinja 1, Debelnogić 1, Čolić, Rajić 1, Milinković, Lukić.

U pretposlednjem kolu polusezone koje je na programu u srijedu 23. decembra Trebinjci gostuju kod komšija u Ljubinju. Nakon toga Leotar u Trebinju dočekuje ekipu Nevesinja nakon čega slijedi pauza. Drugi dio sezone počeće u februaru.