230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar uvjerljiv u Ljubinju

КMF Leotar nije dozovlio iznenađenje u Ljubinju i pobijedio domaću istoimenu ekipu rezultatom 11:3, (8:1), u okviru 6. kola Prve futsal lige Srpske grupa istok.

201224 kmf

Rezultat ni jednog trenutka nije dolazio u pitanje jer su od prvog minuta Trebinjci igrali odvažno i kvalitetno, ni jednog trenutka ne potcjenjujući protivnika.

„Znali smo da protivnika, kao što je ekipa Ljubinja, izuzetno neugodna i opasna na svom terenu, ni jednog trenutka ne smijemo potcijeniti. Takav pristup igri, dosljednost i puna koncentracija donijeli su nam ubjedljivu pobjedu. Teren u Ljubinju je za mnoge neugodan, a protivnik uvijek fer i korektan. Hvala im na lijepom dočeku i fer i korektnoj igri. Ostalo nam je još da odigramo protiv Nevesinja. To će biti jedna izuzetno teška utakmica u kojoj nema favorita, ali nadam se ipak našoj pobjedi“, rekao nam je Lazar Zečević strijelac pet golova za ekipu Leotara. Pored njega u listu strijelaca upisali su se Savo Andrić dva, te Srđan Andrić, Čečur, Đurić i Ninković po jedan. Golove za Ljubinje su postigli Ćorović, Toholj i Šijaković po jedan.

U sljedećem kolu Leotar je domaćin ekipi Nevesinja.

(Izvor: Hercegsport)