230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Tijana Bošković produžila saradnju sa Ezačibašijem

Naša odbojkašica Tijana Bošković produžila je ugovor sa turskim gigantom Ezačibašijem, pa će u ovom turskom klubu igrati i naredne dvije sezone.

210115 tijana

Čelni ljudi istanbulskog giganta su odlučili da najboljoj odbojkašici na svijetu ponude novi ugovor.

Proslavljena kraljica odbojke stigla je u redove Ezačibašija još 2015. godine nakon odličnih partija u dresu Vizure, šampiona Srbije.

Govoreći kako je Tijana poseban igrač, menadžer Ezačibašija Nalan Ural je rekao: "Prije 6 godina Tijana je u naš klub došla kao obećavajući talenat, a sada je kapiten i lider našeg tima. Vodila je Srpski nacionalni tim do velikih uspjeha na Evropskoj i Olimpijskoj sceni i bez obzira na sve ove uspjehe Tijana je i dalje vrijedno trenirala sa velikom voljom za novim pobjedama, dok je sa druge strane zadržala svoju skromnost. Produžili smo ugovor sa Tijanom i veoma nam je drago što će i dalje biti naša uzdanica i stalni izvor inspiracije" ističe Nalan.

Zajedno ćemo postići sjajne stvari

"Veoma sam srećna što ću i dalje biti dio Ezačibaši familije. Nastaviću da dajem svoj maksimum u timu, u nastojanju da i dalje postižemo sjajne rezultate. Vjerujem da zajedno možemo postići sjajne stvari i sa nestrpljenjem očekujem nove izazove u turskom šampionatu, kao i na evropskoj odbojkaškoj sceni", kaže Tijana Bošković.

210115 tijana1