230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Press trip pun pogodak, novinari iz regije u misiji promocije Trebinja

U okviru kampanje "I ovog ljeta TREBINJE TE ČEКA", a u svrhu promocije turističke ponude Trebinja na regionalnom turističkom tržištu organizovana je studisjka posjeta ("Press Trip") za 15 novinara, predstavnika elektronskih, pisanih i internet medija iz Srbije, BiH, Hrvatske, Slovenije i Makedonije.

210613 turizam

Posjeta je realizovana kroz saradnju koju intezivno gaje i razvijaju turističke organizacije Trebinja i Herceg Novog sa udruženjem novinara "FIJET" i Turističkom prizmom iz Novog Sada.

Prema planu novinari su u Trebinju boravili u periodu 11-13. jun, a danas su otputovali i Herceg Novi gdje će boraviti do 15. juna Кroz dobro razrađen i koncipiran program posjete novinarima je prezentovana kompletna turistička ponuda Trebinja sa posebnim naglaskom na ljetnju turističku ponudu. Na ovaj način Trebinje želi širkom auditorijumu do kojih će doprijeti putopisne reportaže, priče i prilozi još jednom pokazati čime raspolaže. Ujedno, ovim putem je jasno upućena poruka dobrodošlice uz poziv za posjetu Trebinju, a sve u skladu sa sloganom kampanje "I ovog ljeta TREBINJE TE ČEКA".

210613 turizam1

Između ostalih lokaliteta ekipa turističkih novinara posjetila je eminentni Podrum vina Petijević, gdje su uživali u hercegovačkim delicijama i vrhunskim trebinjskim vinima u društvu istinskih domaćina.