230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Helena, Teodora i Filip odlični na državnom prvenstvu u Sarajevu

Proteklog vikenda u Sarajevu je održano prvenstvo BiH u plivanju za sve takmičarske kategorije.

210621 KVS Leotar

Klub vodenih sportova „Leotar“ na „Otoci“ su predstavljali Helena Lakić (2005), Teodora Kraljević (2005) i Filip Piljević (2005). 

Plivači KVS „Leotar“ na ovogodišnjem državnom prvenstvu, i pored male treme zbog velikog velikog vremenskog perioda bez održavanja državnog prvenstva, u Sarajevu su ostvarili odlične rezultate, osvojiši sedam medalja od čega pet srebrenih i dvije bronzane.

Od plivača iz redova KVS „Leotar“ najuspješnija je bila Helena Lakić, koja je u omladinskoj kategoriji osvojila tri srebrene medalje u disciplinama, 50m, 100m i 200m leđno i bronzanu medalju u disciplini 50m delfin. Teodora Kraljević, takođe u omladinskoj kategoriji, osvojila je dvije srebrene medalje u disciplinama 400m i 800m slobodno, dok se Filip Piljević, u kadetskoj kategoriji, okitio bronzanom medaljom u disciplini 100m prsno.

Sa ovim rezultatima, na državnom prvenstvu, mladi trebinjski plivači na „Otoci“ su u punom sjaju predstavljali svoj klub i potvrdili svoj neosporan kvalitet.

Na prvenstvu je učestvovalo 348 plivača iz 21. kluba sa prostora čitave BiH.

- Iako je sama organizacija prvenstva bila malo drugačija u odnosu na predhodna, naravno zbog epidemioloških mjera, naši plivači su uspjeli ostvariti zapažene rezultate i pored osvojenih medalja ostvarili su odlična vremena u svojim disciplinama oborivši svoje lične rekorde i na tome im šestita. Nama sada predstoji ljetna sezona, početak treninga na Banjama. Očekujem od naših plivača da nastave da rade marljivo na treninzima i svakako da nastave sa postizanjem uspješnih rezultata. – ističe Veljko Piljević, trener u KVS Leotar

Plivači KVS Leotar od danas, početak ljetne sezone na,svoje treninge, kao i školu plivanja i obuku neplivača održavaju na Olimpijskom bazenu na „Banjama“.