230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KMF Leotar igra Prvu futsal ligu RS

Iako je bilo nagovještaja da će članovi Kluba malog fudbala Leotar naredne sezone igrati u Premijer ligi BiH do toga, nažalost, ipak neće doći, žrijebani su parovi Prve futsal lige Republike Srpske u kojoj će biti i trebinjski šampion.

IMG 1973

Liga će brojati deset klubova od kojih će najbolja ostvariti direktan plasman u Premijer ligu BiH, a dvije najslabije izgubiti status prvoligaša.

„U prvom kolu nam dolazie kipa Belog anđela, a igraće se 30./31. oktobra. Imali smo ambiciju da igramo elitno BiH fudbalsko društvo ali, šta je tu je. Ova će nam sezona dobro poslužiti da radimo na daljem napredovanju naše ekipe. I opet će to biti spoj mladosti i iskustva s tim da će mladi dobiti posebnu pažnju“, kaže nam Mitar Vukanović predsjednik KMF Leotar.

Prema njegovim riječima redove KMF Leotar pojačali su mladi fudbaleri Arsić, Ćeranić, Sikimić i Mastilović.

„Uz nešto starije Đurića i Medana, Perišića, Ninkovića, Vica, Zečevića, povratnike Džudžu, Vujovića, Miloševića koji su se ponovo aktivirali imaćemo izuzetno kvalitetnu ekipu. Sa nama će svakako biti i Srđan i Savo Andrić, Milić te još pojedini fudbaleri Leotara koji budu u prilici da nam pomognu. Zaista moram da istaknem izuzetnu saradnju koju imamo sa „starijim bratom“ Fudbalskim klubom Leotarom i šefom stručnog štaba Branislavom Krunićem“ dodaje Vukanović.

Prvi čovjek KMF Leotara ističe da su vrata u klubu otvorena svima, svim dobronamjernim prijateljima kluba i futsala.

„Prevelik ugled i sjajnu istoriju ima futsal u Trebinju da bi se igrali sa tim. Decenijama pišemo najljepšu priču, a vjerujem da je pred nama uspješan period. Uskoro ćemo imati Skupštinu kluba, pokrenućemo opsežne aktivnosti oko angažovanja tima sponzora, kadrovskog jačanja kako u upravi tako u stručnom radu sa svim kategorijama“, naglašava Vukanović i dodaje: !Ukoliko se ukaže prilika da se borimo za plasman u Premijer ligu, nastojaćemo da je iskoristimo svakako". (Izvor: Hercegsport)