230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukometaši u naletu

Iako nisu blistali, sinoć su izabranici Darka Tavrića pobijedili ekipu Krivaje iz Zavidovića rezultatom 33:28.

211006 rukomet

U prvom dijelu utakmice nije sve išlo kako treba. U želji da se pokažu poprilično brojnoj trebinjskoj publici, domaći su griješili prije svega u napadu, imali nekoliko promašenih zicera, ali ipak su uspjeli sa minimalnom prednošću da odu na odmor. U drugom dijelu sve je izzgledalo mnogo čvršće, snaćnije, efikasnije i ubjedljivije.

Milojević je golgeterski bio najbolji sa 10 golova, Ivanović i Ratković su „ginuli“, kako u odbrani tako i u napadu, Tomić je lucidnim potezima i golovima demoralisao Krivaju, a golmani Savović u prvom i Omerović u drugom, bili tas na vagi ogromne pobjede. Ne smijemo zaboraviti ni Parežanina i Smailbegovića i sa odličnim rolama, Ninkovića, Todorova, Arizanovića…

Leotar nije blistao kao protiv Bosne, ali i takav, u drugoj brzini, ubjedljivo je savladao renomiranog protivnika. Na tribinama oko 500 ljubitelja rukometa, među njima i gosti iz Nevesinja, Bileće, Beograda…

O rukometu se priča.

„Sada kad smo na vrhu svi će da nas gledaju drugačije. Ali mi znamo kuda i kako treba. Mnogo energije, rada na treninzima, discipline i izgaranja na utakmicama i biće sve u redu“, reče nam nakon utakmice Darko Tavrić, šef struke Leotara.

RK LЕОТAR - RK KRIVAJA 33:28 (16:15)

U narednom kolu dočekujemo velikana RK "Borac" iz Banja Luke, utakmica je pomjerena za 20. oktobar zbog evropskih obaveza Borca.