230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Finalno veče Božićnog turnira - NAGRADE za publiku

Ovogodišnji Božićni turnir u malom fudbalu, u organizaciji Javne ustanove Trebinjesport, a pod pokroviteljstvom Grada Trebinja okupio je veliki broj timova koji su se borili za titulu najboljih u svojim kategorijama, ali i za vrijedne novčane nagrade.

IMG 5165

Nakon niza uzbudljivih utakmica u kojima su ekipe pokazale sve što znaju takmičeći se za što bolji plasman, Božićni turnir u malom fudbalu ušao je u svoju završnicu.

Danas će u trebinjskoj sportskoj dvorani biti odigrane finalne utakmice u konkurenciji seniora i veterana, kao i utakmice za treće mjesto. Organizator obećava dosta uzbuđenja, te ovom prilikom poziva publiku da u što većem broju dođe i uživa u završnoj večeri turnira, te podrži svoje favorite u borbi za titulu.

Biće to prilika da i oni koji nisu profesionalni futsaleri osjete draž igre pred punom dvoranom, te svojom igrom zadobiju simpatije publike, što je i bio slučaj u prethodnim mečevima.

Za najbolje ekipe i pojedince obezbijeđene su nagrade, pehari i medalje.

NAGRADE ZA PUBLIKU

Organizator se i ove godine potrudio da obezbijedi nagrade i za publiku, a ovоm prilikom glavna nagrada će biti LED televizor TESLA 32 inča, te dva poklon vaučera od 100 KM od kladionice WWIN, i večera za četvero u Restoranu Drijen.

RASPORED UTAKMICA

17:00 – „BEMIКS“ – „WWIN MDM“ Nevesinje (veterani-utakmica za 3. mjesto)
18:00 – „GORNJA HRUPJELA“ - „NO-MI“ Bileća (seniori-utakmica za 3. mjesto)
19:00 „GUČINA“ - „КASTEL“ Nikšić (veterani-finalna utakmica)
20:00 „HRUPJELA“ - DOO „BAĆEVIĆ“ Nikšić (seniori-finalna utakmica)