230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Preokret i igrač na golu u Trebinju

Trebinje, 23.10.2010. Slaviji za izjednačenje nije bilo dovoljno ni šest minuta sudijske nadoknade, kao ni igrač više od 73. minuta utakmice.

 

 

Fudbaleri Leotara u 11. kolu Premijer lige BiH  su na svojim Policama uspjeli preokrenuti rezultat i osvojiti tri boda u duelu sa Slavijom (2:1).

Trebinjci su imali terensku inicijativu i prilike, pogotovo nakon što su gosti iz Istočnog Sarajeva poveli. Igrao se 13. minut, kada je Igor Radovanović odlično reagovao na drugoj stativi gola domaćih. Nakon centaršuta došao je do lopte, te je preciznim udarcem nogom poslao u gol Milenkovića.

Igrači Leotara krenuli su potom u totalnu ofanzivu, a do izjednačenja stigli su nakon što su promašili čak sedam prilika. U 42. minutu za 1:1 pogodio je Bošković. Prelo je centrirao i uposlio Boškovića koji matira do tada nesavladivog Remića.

U nastavku varnice su odmah počele sijevati. Regoje je u 47. minutu oborio rezervistu Vraneševića koji je u pauzi između dva poluvremena ušao u igru umjesto Prela. Igrači Slavije protestovali su dva minuta kod sudije Valjića, ali on je bio neumoljiv i nije htio promijeniti odluku, nakon što je pokazao na penal. Loptu je uzeo faulirani Duško Vranešević i pogodio za preokret rezultata - 2:1.

Od 73. minuta domaći ostaju sa igračem manje, jer je isključen golman Milenković. Igrao je rukom van svog šesanesterca, kada ga je lobovao Šešlija. Sudija Valjić mu je pokazao crveni karton. Međutim, Višnjevac je do tada izvršio sve tri izmjene, pa je na gol morao poslati igrača Marajnovića. Među stativama istakao se kada su gosti šutirali iz slobodnog udarca. Paradom je loptu odbio u korner i sačuvao mrežu Trebinjaca. Domaći su tako u više lošoj, nego dobroj fudbalskoj predstavi izvukli trijumf, a Slaviji za izjednačenje nije bilo dovoljno ni šest minuta sudijske nadoknade.

Leotar - Slavija 2:1

Strijelci: 0:1 I. Radovanović (13), 1:1 Bošković (42), 2:1 Vranešević (49 - penal). Stadion «Police» u Trebinju. Gledalaca: 400. Sudija: Ognjev Valjić (Banja Luka). Žuti kartoni: Andrić, Komnenić, Mandić (Leotar), Regoje (Slavija). Crveni karton: Milenković (Leotar) u 73. minutu.

LEOTAR: Milenković, Vučinić, Šaraba, Džajić, Čorlija, Andrić (od 65. minuta Komeninić), Mandić, Milutinović, Prelo (od 46. Vranešević), Bošković (od 55. Mjenović), Marjanović. Trener: Vukašin Višnjevac.

SLAVIJA: Remić, Regoje (od 69. Milenković), Popović, Rašević, B. Šešlija (od 79. Aščerić), Radonja, Perišić, Oglečevac, Stanković, S. Radovanović, I. Radovanović (od 52. Pušara). Trener: Dragan Bjelica.

Radović se povrijedio, Zečević suspendovan

Željko Radović povrijedio se na zagrijavanju, pa je umjesto njega mjesto startnoj postavi Leotara zauzeo Darko Džajić, kapiten juniorske reprezentacije BiH.

Nenada Zečevića trener Vukašin Višnjevac je suspendovao iz tima. Zanimljivo, ni danas ni na klupi nije bilo Nenada Stojanovića – Purketa. I zbog toga, uz loše igre, mnogi navijači trebinjskog kluba priželjkuju odlazak Višnjevca iz Leotara.