230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Foto

FRIEND TRAVEL realizovao još jedno sjajno putovanje (foto)

Turistička agencija Friend Travel iz Trebinja idealna je adresa za realizaciju putovanja za sve koji žele kvalitetnu organizaciju koja na prvom mjestu garantuje sigurnost, a onda raznovrstan i bogat sadržaj i zabavu.

171107 friend

Programe putovanja prilagođene svojim interesima u agencijskoj ponudi će pronaći i individualci koji na putovanju žele uživati u što većoj količini spontanosti, ali i oni putnici koji žele putovati u grupi sa detaljno definisanim satnicama razgledavanja i slobodnog vremena.

Putnici koji putuju sa Friend Travelom sa putovanja se vraćaju drugačiji, širih vidika, puni utisaka i pozitivne energije!

Iz Agencije ističu da je ključ uspjeha u opuštenosti i fleksibilnosti i naravno, u maksimalnom poštovanju potreba i želja svakog putnika. "U našim grupama atmosfera je uvijek pozitivna i vesela, a takvom je čine zadovoljni putnici", naglašavaju Friendtravelovci.

Friend Travel agencija kao i do sada najviše pažnje polaže izboru najkvalitetnijih vodiča. Tako je bilo i na ovom putovanju sa veoma živopisnim i zanimljivim upoznavanjem mjesta (Solun, Ohrid), predstavljenih od strane najboljeg turističkog vodiča Zorana Miladinovića, koji je pored toga što je svestran i predusretljiv turistički vodič još i prijatelj, animator, džentlmen, pedagog, roditelj i pravi "storyteller".

171107 zoran

Protekli produženi vikend je prošao u obilasku atraktivnih turističkih destiancija Soluna i Ohrida. Utisci pustolova iz cijele Hercegovine su više nego pozitivni! Putnici su uživali u panoramskom razgledanju Soluna, posjetili Srpsko vojničko groblje Zejtinlik, Crkvu Sv. Dimitrija, obišli centralne gradske trgove, te se ugodno smjestili u hotel Capsis Hotel Thessaloniki koji se nalazi u srcu grada nadomak glavnog gradskog trga.

171107 zejtilnik

171107 sv dimitrije

Narednog dana stigli su tamo gdje vječno sunce sja - Makedoniju i njen biser Ohrid. Tu su obišli Antički teatar star preko 2.000 godina, Crkvu sv. Ivana Kanea na obali Ohridskog jezera, šetali uz jezero, posjetili radionicu za ručnu izradu papira , te otkrili misteriju Ohridskih bisera...

171107 sv jovan kaneo

U slobodnom vremenu uživali su u ugodnoj šetnji gradskim trgom, da bi veče proveli u eminentnom restoranu "Biljanini izvori" uz tamburaše i fenomenalne makedonske delicije i vina. Posljednji dan putovanja iskoristili za posjetu Pravoslavnoj crkvi, kao i za šetnju i šoping u glavnom gradu Albanije, Tirani.

Svi koji su putovali u organizaciji Friend Travel agencije, sa putovanja, koja nerijetko iznjedre nova prijateljstva i ljubavi, nose najljepše uspomene i željno očekuju nove aranžmane i destinacije, a ova turistička agencija će i dalje raditi na unaprijeđenju svojih usluga i ponuda kako bi zadovoljila i najzahtjevnije klijente.

Važno je istaći da Friend Travel jedine kompromise pravi po pitanju cijena, gde svojim putnicima uvijek nudi visok kvalitet prevoza, smještaja i usluga, po razumljivim cijenama i uvijek pogodnim uslovima otplate.

Još ćemo vam otkriti da Friend Travel priprema novo veoma zanimljivo putovanje sa polaskom iz Trebinja, 8. marta 2018. a destinacija je Azurna obala sa obilaskom Monaka, Monte Karla...

PR