230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Student u septembarskom roku uspio da pređe četiri igrice

Student bolje prošao nego u junskom roku!  Predrag Vujanić, student treće godine prava iz Beograda uspeo je u septembarskom roku da pređe četiri igrice na mobilnom telefonu. Ovim je Predrag zabeležio bolji uspeh nego u junskom roku kada je prešeo samo tri igrice, saznaje Njuz.

120920-njuz

- Obično imam normu da pređem minimum tri nivoa dnevno, ali zapravo sve zavisi od toga koliko je igrica obimna. Najbitnije mi je da nađem mir kako bih potpuno mogao da se koncentrišem i posvetim igranju. Mom uspehu je dosta pomoglo i to što sam sa jednim kolegom išao u Univerzitetsku biblioteku, gde sam provodio između osam i deset sati dnevno – objašnjava Predrag.
Ovaj mladi student je ponosan što je sve igrice prešao iz prvog puta i što nije pao ni na jednom nivou, a kao poseban uspeh ističe to što je u jednoj igrici dobio najveću ocenu kao najbolji igrač. Predrag dodaje kako se nije ni nadao da će oboriti svoj rekord iz junskog roka, jer je u junu imao ceo mesec da igra igrice, dok ih je u septembru za to imao samo dve nedelje.
- Ceo jul i avgust nisam uopšte igrao igrice. Pomislio sam da sam se i pomalo zasitio toga. Kako se septembar bližio, žalja mi se opet javila. Ima neko nepisano pravilo da već tri godine svake jeseni oborim rezultate koje postignem u junu. Očigledno mi više leže jesenji rokovi, a ako nešto ne pređem iz prvog puta u septembru, uvek sebi dam još dva roka u oktobru – zaključio je Vujanić.
On nam je rekao da u svom mobilnom telefonu uvek ima nekoliko igrica „viška" koje bi voleo nekad da pređe i da je čar u tome da „što više igrica prelaziš, to ti se otvaraju nove neistražene oblasti koje želiš da otkriješ".
Predrag nam je otrio da se često ugleda na svog kolegu sa godine koji po roku može da pređe i po osam igrica i da se nada da će i on beležiti takav uspeh kad dođe u njegove godine.
(Izvor: Njuz.net)