230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

"Nadrealisti" poslije 18 godina ponovo na malim ekranima

Posle dugih 18 godina, kultni "Nadrealisti" predvođeni Neletom Karajlićem, ponovo će nas uveseljavati sa malih ekrana. Novi ciklus popularnog serijala počinje da se snima za mesec dana i u toku su pripreme.

120924-nele

U novom serijalu "Nadrealista", glavne uloge će tumačiti: Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković, ali će biti i puno talentovanih naturščika, piše Remix Press.

Nele Karajlić ovog puta biće zadužen za scenario, ali i muziku. Zajedno sa Miloradom Milinkovićem Debelim režiraće "Nadrealiste". Za scenografiju biće zadužen Dukan Radenković, kostime će osmisliti Nena Milovanović, a direktor fotografije je Dušan Joksimović.

"U "Nadrealistima" će biti više od 200 uloga. Serijal će se snimati na najmanje 50 lokacija, a to je velika stvar. Na primer, jedna domaća serija od dvadeset epizoda snima se na jedanaest lokacija", izjavila je Svetlana Drinjaković, producent kuće „Adrenalin".

Ona je dodala da će "Nadrealisti" biti pravo bogatsvo i radnje i dešavanja.

"Autentičnost ovakvog programa obezbeđuje visok komercijalni efekat, a u isto vreme kultna reputacija "Nadrealista" garantuje, da će u godinama koje dolaze, serija biti rado gledana i u svim svojim reprizama", rekla je.

Prema njenim rečima, svaka jednosatna epizoda "Nadrealista" biće rađena u veoma skupoj produkciji. Snimaće se najboljim digitalnim formatom.

"Inače, biće i dosta studijskog dela emisije, ali tu su i komentari postojećih situacija, odnosno, osvrt na političke aktuelne događaje. Svaka epizoda će u sebi imati zasebnu igranu strukturu koja će trajati petnaestak minuta, kao kratki igrani film, u kojima ćemo videti poznata glumačka imena" – objasnila je Drinjaković.

Nove "Nadrealiste" gledaćemo najkasnije do Nove godine na „Prvoj" televiziji. Glavni protagonista Nele poručio nam je da ćemo uskoro svi saznati našu neposrednu budućnost.

(herceg-izrazi.com)