230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Miljan Šapurić uspješno operisan

Trinaestogodišnjem Miljanu Šapuriću iz Trebinja sinoć je, na veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje, u medicinskom centru u italijanskom gradu Padova, obavljena transplantacija jetre.

120901-sapurici

Operacija koja je trajala gotovo deset sati je protekla bez problema i njegovo zdravstveno stanje je stabilno!

U porodici Šapurić ističu veliku pomoć doktorice Nele Sršen, porijeklom iz Metkovića, koja se značajno angažovala u rješavanju administrativnih procedura na italijanskoj klinic a zatim i Vladu Anđeliću kao i Suzani Ećimović iz Banjaluke. Porodica Šapurić zahvalna je i svima koji su pomogli u prikupljanju novca za Miljanovo liječenje.

130121-sapuricmiljan

Miljan Šapurić živi u Trebinju sa roditeljima Dragoljubom i Radmilom i bratom Srđanom, a nekoliko posljednjih mjeseci 24 časa je na aparatu za kiseonik. Kada je Miljan bio beba, sa 40 dana, operisani su mu žučni putevi. Druga operacija urađena je kada je napunio šest godina, a sada mu se zdravstveno stanje pogoršalo. Ima cirozu jetre zbog čega je hitno potrebna transplantacija. Otac Dragoljub, koji je jedini zaposlen u porodici, ne može sam da obezbijedi potreban novac od malih mjesečnih primanja.

Uz pomoć mnogih dobrih ljudi Miljan je ostvario prvu veliku pobjedu!

Ratomir Mijanović