230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Novi angažman za trebinjsku manekenku Vanju Sušić

Nakon što se krajem prošle godine vratila iz Indije, gdje je radno provela nekoliko mjeseci, manekenka Vanja Sušić iz Trebinja uskoro će ponovo spakovati kofere.

120418-vanja1
Ovog puta, u pitanju je angažman u Istanbulu.

- S obzirom na to da se u Tursku isplati ići na kraći period, mart ću provesti u toj zemlji radeći za nekoliko agencija s kojima sam sarađivala i ranije i u kojima sam zaslužila otvorena vrata. Tamo za mene uvijek ima posla. Nakon toga, cilj mi je diplomirati na Fakultetu kriminalističkih nauka u Sarajevu, jer planiram ponovni odlazak u Indiju - govori lijepa Trebinjka.

Ova uspješna trebinjska košarkašica ostvarila je zapaženu karijeru i kao manekenka, a privodi kraju studije na Fakultetu kriminalističkih nauka. Ako manekenstvo ode u drugi plan, Trebinjci se šale da kriminalci neće smjeti da se suprotstave jednom inspektoru kakav je Vanja Sušić.

120418-vanja

Kada dođe u Trebinje, Vanja privlači pažnju, bilo da je na tribinama, kada bodri svoje koleginice iz ŽKK Trebinje 03, u fakultetskoj klupi, na manekenskoj pisti ili u običnoj šetnji gradom. Omiljena je i zbog svoje skromnosti, a mnogi se slažu da je i najljepši krimi-inspektor u RS.

(Dnevni Avaz/Lokoportal)