230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

U akciji „Mreža 2013" oduzeto preko 30 kg. marihuane- skanka i lišeno slobode sedam lica

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Trebinje su, juče i danas, u aktivnostima po operativnoj akciji „Mreža 20'13", na širem području Centra, lišili slobode sedam lica i oduzeli više od 30 kilograma opojne droge marihuane.

130320-gudra1

Juče, 19.03.2013.godine, slobode su lišena četiri lica sa inicilima A.I., A.Š., V.G. i B.Ć, svi iz Bileće. Tri lica su lišena slobode na području opštine Berkovići a jedno na području opštine Bileća. Pretragom terena je pronađena torba u kojoj se nalazilo 10 pakovanja odnosno 10.734 grama opojne droge marihuane a koju je odbacio jedan od osumnjičenih.
Pored droge pronađeni su i drugi predmeti koji će služiti kao dokaz u krivičnom postupku. Izvršeni su i pretresi terena i šest lokacija koja koriste ova lica. Osumnjičeni su odranije poznati policiji, Radi se o bezbjednosno interesantnim licima.

130320-gudra2
Lica sa inicijalima I.A., A.Š. i B.Ć. su dokumentovana kroz operativne akcije Trebišnjica i Hercegovina. Nad osumnjičenim je izvršena kriminalistička obrada i isti su uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga iz člana 224 KZ Republike Srspke predati u nadležnost Okružnog tužilaštva u Trebinju.
Nastavkom intezivnih aktivnosti, policijski službenici CJB Trebinje su jutros, u reonu Bilećkog jezera, lišili slobode tri lica i oduzeli više od 20 kilograma opojne droge marihuane - skanka.
Radi se o licima sa inicijalima P.R., D.V. i D.K., svi iz Trebinja. Nad istima je u toku kriminalistička obrada i druge mjere i radnje u cilju dokumentovanja KD Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga iz člana 224 KZ Republike Srspke.
Policijski službenici CJB Trebinje su, tokom ove godine, ukupno oduzeli preko 40 kilograma opojne droge marihuane - skanka i dokumentovali ukupno sedam lica sa područja Trebinja i Bileće.
CJB Trebinje će i u narednom periodu nastaviti aktivnosti na sprečavanju i rasvjetljavanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga kroz operativnu akciju „Mreža 2013". (CJB Trebinje)