230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Održano školsko takmičenje u malom fudbalu

Danas je na stadionu "Aleksandar Masleša" u Bregovima održano školsko takmičenje u malom fudbalu za učenice i učenike trebinjskih srednjih i osnovnih škola.

130322-brekana5

 

Takmičenje u malom fudbalu, u okviru kalendara takmičenja koji propisuje Ministarstvo omladine i sporta, svake godine je sve brojnije, jer učestvuju sve osnovne i srednje škole na teritoriji grada Trebinja.

Na ovom lokalnom takmičenju učestvovali su učenici Centra Srednjih škola, Srednje Tehničke škole, Gimnazije "Jovan Dučić", te učenici svih trebinjskih Osnovnih škola.

Današnji pobjednik u konkurenciji srednjih škola je bio Centar Srednjih škola, koji se plasirao na Regionalno takmičenje u malom fudbalu, koje se održava u Gacku. U konkurenciji osnovaca pobjednik je bila Osnovna škola Jova Jovanović Zmaj iz Bregova.  Igralo se po sistemu "svak sa svakim".

Prema riječima profesora fizičkog vaspitanja Petra Čolovića danas su po prvi put učenice Centra Srednjih škola" Gimnazije "Jovan Dučić" odigrale utakmicu u malom fudbalu. Pobjednik je bila "Gimnazija "Jovan Dučić" koja se ovom prilikom plasirala na Regionalno takmičenje, koje se održava u Gacku narednog mjeseca.