230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Borilački spektakl u Cazinu – Olja Žerajić – Titula koja ne gubi sjaj

Juče je održan dugo najavljivani borilački spektakl LADIES FIGHT NIGHT.

130330-olja

Učestvovalo je osam najboljih šampionki, a priliku su dobile djevojke iz Trebinja koje su već nastupale u Evropi i uspješno predstavljale BiH. Došle su i takmičarke iz Mađarske, Slovenije, Njemačke, Slovačke i Švajcarske.

Sestre Žerajić su ponovo zablistale o opravdale očekivanja kluba i organizatora. Olja Žerajić u meču protiv Švajcarkinje Stefany Sambur u verziji WKA PRO osvojila je titulu prvaka Evrope. Da podsjetimo Olja Žerajić aktuelna prvakinja evrope u WAKO verziji bila je favorit u Cazinu i očito opravdala svoje ime u Evropskom Kik Boksu.

Nataša Žerajić je u uvodnim borbama pokazala sjajnu partiju u klasičnom boksu pobijedivši Brčanku Natašu Milović. Trener Maksim Bošković je zadovoljan ostvarenim rezultatima i najavljuje nove pobjede: Ovo je još jedan veliki uspjeh za Leotar koji nam je Olja poklonila na početku sezone. Olja je još jednom dokazala da zaslužuje mjesto koje joj pripada. Već imamo ponudu iz Njemačke za borbu u drugoj verziji i nadamo se uskoro objedinjenju titula. Do tada očekuje nas mnogo rada i priprema.