230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Učenici Muzičke škole "Trebinje" demonstrirali talenat

JU Muzička škola „Trebinje" bila je organizator večerašnjeg koncerta na kojem su učestvovali učenici ove ustanove koji su na XX Republičkom takmičenju muzičkih škola u Banja Luci i šestom Međunarodnom muzičkom festivalu u Aranđelovcu ostvarili zapažene rezultate.

130410-muzicka18

Talentovanim mladim muzičarima je nakon koncerta direktorica ova javne ustanove Borka Stupar svečano uručila diplome za njihove uspjehe. Diplome su takođe podjeljene i profesoricama Muzičke škole "Trebinje". Svi izvođači pokazali su izuzetan talenat i bogato muzičko umjeće.

Borka Stupar je ovom prilikom za Lokoportal izjavila da su učenici trebinjske Muzičke škole pokazali zavidno znanje na ovim takmičenjima, te da su u veoma jakoj konkurenciji, od 14 muzičkih škola i preko 300 učesnika, uspjeli da osvoje brojne nagrade. "To je rezultat ozbiljnog rada, ali i talenta učenika sa kojima se radi tokom cijele godine, rekla je Borka Stupar i dodala da su u školi ponosni na uspjeh i nastup učenika u konkurenciji koja uopšte nije bila zanemarljiva.