230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Turistička organizacija Trebinja na Međunarodnom sajmu turizma u Nišu

U periodu od 04.-06. aprila održan „XIV Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora" u Nišu

130411-toot

Renovirana hala „Čair" u Nišu bila je domaćin „XIV Međunarodnog sajma turizma i aktivnog odmora" koji je održan u periodu od 04-06. aprila, a na kome se posjetiocima predstavilo 110 izlagača: turoperatera, hotelijera, turističkih organizacija kao i predstavnika ostalih grana privrede koje indirektno učestvuju u razvoju i plasmanu turističkih proizvoda, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i ostalih zemalja u regionu, kao i iz zemalja iz čitave Evrope.

Sajam je otvorio Pomoćnik ministra za sektor turizma u Ministarstvu finansija i privrede u Vladi Srbije g-din Stojan Arizanović.

Brojnim posjetiocima sajma, aktivno i putem raznovrsnog promotivnog materijala prvi put je predstavljena turistička ponuda grada Trebinja ( kulturno - istorijsko naslijeđe, manastiri i vjerski objekti, vinarije, sportske i kulturne manifestacije, izletišta, smještajni kapaciteti, gastronomija...).

Učešće na pomenutom sajmu bilo je od velikog značaja za Turističku organizaciju što je potvrdila velika zainteresovanost koja je vladala za turističku ponudu Trebinja od strane brojnih medijskih kuća, kao i posjetilaca sajma.

Turistička organizacija opštine Trebinje je nastupila na štandu Gradske turističke organizacije Kragujevac sa kojom ima potpisan "Protokol o saradnji".