230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Štamparija PrintShop - Od pečata do bilborda

Print shop štamparija koja u potpunposti odgovara svim izazovima savremene tehnologije

130425-printshop2

Štamparija PrintShop je danas izrasla u ozbiljan grafički servis koji pruža široku paletu usluga po principu - Sve na jednom mjestu. PrintShop koji se prostire na preko 300 m2 radnog prostora opremljen je sa 20 profesionalnih mašina najsavremenije generacije i opremom za različite tehnike štampe na svim vrstama matrerijala. Digitalna štampa je mlada tehnologija koja omogućava da se za najkraće vrijeme dođe do željenog proizvoda. Prednost ove vrste štampe je što tiraži mogu biti jako mali, od jednog otiska pa na više.

130425-printshop01

130425-printshop3

Visok kvalitet štampe garantuju mašine posljednje generacije od kojih izdvajamo solventni ploter od 2,5 m širine štampe (iz rolne), eko solventni ploter - kater 137 cm, profesionalne mašine Xerox za štampu na papiru, Azon - kolorna štampa na svim materijalima (kamen, drvo, plastika), laserska graverka, mašina za sječenje stiropora, mašina za stikere, sublimacija, karusel (štampa na majicama), električni tampon...

U sklopu Štamparije PrintShop posluje i fotokopirnica koja se nalazi na Glavnoj ulici gdje na profesionalnim fotokopir aparatima možete dobiti usluge:

  • digitalno kolor i crno-bijelo fotokopiranje
  • skeniranje, plastificiranje
  • uvez štampanog materijala.

Pored štamparskih tehnika, štamparija obavlja i niz dodatnih poslova kao što su: lijepljenje, savijanje, sječenje, bušenje, ćoškanje, bigovanje, perforaža, plastifikacija.

130425-printshop1

PrintShop je moderna štamparija koja razumije potrebe tržišta i svojim komitentima pruža izuzetno kvalitetnu, brzu i pouzdanu uslugu uz vrlo prihvatljive cijene, a veliki broj dugogodišnjih klijenata je najbolja preporuka za PrintShop.

Za više informacija posjetite nas na našoj Web prezentaciji. 

130426-printsh

Pogledajte samo neke od naših mnogobrojnih radova:

 (Sponzorisani članak)