230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotaru bod u na Pecari

U utakmici bez rezultatskog značaja, Široki i Leotar odigrali su solidnu utakmicu na Pecari, a Leotarovi igrači su poveli i bili su blizu pobjede...

130427-sirokileo

Poveo je Leotar u devetoj minuti nakon što je Stojčev iskoristio neopreznost domaće odbrane i savladao Luku Bilobrka. Nakon primljenog gola, igrači Širokog su se razbudili, ali ništa nisu pokazali do odlaska na odmor.

Drugo poluvrijeme pripalo je Širokobriježanima. Na otvaranju drugog dijela Ivanković dobro šutira glavom nakon ubačaja Ćorića, no lopta ide tik pored desne stative gostujućeg gola.

U 69. minuti Široki je imao dobar kontranapad, krenuli su domaći s četiri igrača na dva protivnička, Wagner je zavrnuo na drugu stranu za Ćorića, koji je upropastio dobru priliku. Uzvratili su i gosti, ali Filipović nije bio precizan.

Do kraja utakmice Široki je uspio da izjednači. U 77. minuti nakon ubačaja Bertoše Ivica Džidić je pogodio glavom za 1:1. Zatim je Novaković zbog drugog žutog kartona isključen kod gostiju iz Trebinja, a Kordić je u 86. minuti imao dobru priliku da donese Širokom pobjedu. ( (Sportsport.ba)