230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Buksovci snimili reklamu za Fitnes centar "Tonus"

Neprevaziđena organizacija "The Books of Knjige" snimila je novu zanimljivu reklamu, prvu ove vrste u Trebinju.

130502-tkob

Popularni "Buksovci" su na sebi svojstven način predstavili Fitnes centar Tonus iz Trebinja.

TONUS - RJEŠENJE ZA SVE VAŠE PROBLEME

Buksovci su snimili mnogobrojne urnebesne reklame, koje se emituju na televizijskim i radio stanicama. Često su upoređivani sa grupom Top Lista Nadrealista i sa legendarnim Monty Python-om. Reklame koje snimaju popularni "Buksovci" su originalne i o njima se mnogo priča i dugo prepričava.

Dobro došli u TONUS !

U trebinjskom naselju Bregovi u centru grada u okviru Sportskog centra "Srđan Aleksić" radi savremeno opremljeni Fitnes klub koji nosi ime "Tonus".

130210-tonus01

Novootvoreni Fitness klub u centru Trebinja predstavlja pravi potez vlasnika, jer mladima pruža mogućnost da se okrenu sportu, oblikuju svoje tijelo, vode zdrav život i eliminišu poroke kojima su danas sve više izloženi. Riječ je o vježbaoni za cijelo Trebinje čiji su start pozdravili sportski klubovi i profesionalni sportisti.

Osim povoljne mjesečne članarine i popusta za klubove i reprezentativce koji će ovde biti u mogućnosti da popravljaju kondicionu formu, vlasnici edukuju vježbače da se pridržavaju režima propisane ishrane, provjere zdravstvenog stanja, mogućnosti fizičke izdržljivosti i uz maksimalne mjere opreza kako ne bi došlo do neželjenih povreda.

(Sponzorisani članak)