230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uloguj se i ti na "Ulični fejsbuk"!

Neformalna otvorena grupa osviještenih mladih iz cijele BiH "KarAKTER" organizuje sutra u Trebinju javnu akciju "Ulični fejsbuk".

130524-karakter2

U sklopu inovativne akcije "Uličnog fejsbuka", svi posjetioci će moći javno da iznesu svoje stavove, pozitivne ili negativne, te da ih objave na veliki fejsbuk zid, i tako pokažu predstavnicima vlasti i javnosti koji su njihovi stavovi o trenutnoj situaciji u državi. U sklopu akcije biće obavljeno ispitivanje o promjenama u društvu koje mladi žele da vide.

Akcija "Ulični fajsbuk" se organizuje u 6 gradova BiH i to Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Zenica, Trebinje i Gornji Vakuf.

Na Trgu slobode u Trebinju počeće aktivnosti ove akcije, koje će se održavati simultano u svim navedenim gradovima u vremenskom periodu od 12:00h do 15:00h.

Učesnici akcije imaće i mogućnost da upišu svoje kontakt informacije, kako bi se aktivno uključili u buduće akcije aktivističke mreže.

Cilj "Uličnog fejsbuka" je ohrabrivanje mladih da progovore javno. "Ovako ćemo podstaći sugrađane na razgovor i razmišljanje o bitnosti njihovog učešća u društvu. Niko nije sam!", izjavili su aktivisti grupe KarAKTer.

Ovim putem pozivamo mlade da se priključe ovoj akciji i tako pokažu koliki je njihov karAKTer.

KarAKTer - je neformalna otvorena grupa osviještenih mladih iz cijele BiH koji su spremni da se aktivno angažuju u ime svih onih čiji se glas dovoljno daleko ne čuje.