230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Svečano otvoren luksuzni motel „Studenac" u Trebinju (foto)

U sklopu nadaleko poznate konobe „Studenac" u Trebinju proteklog vikenda svečano je otvoren luksuzni motel koji ima devet soba i dva apartmana, a opremljen je „A" i „LUX" kategorijom.

130604-studenac001

Apartmani i sobe u „A" i „LUX" kategoriji posjeduju kod kartice, mini bar, TV/SAT, WiFi, rum servis, te prostrane balkone sa predivnim pogledom na rijeku Trebišnjicu.

Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sa vrlo povoljnim cijenama za ovaj izuzetni ugođaj.

Inače, konobu „Studenac" je prije 15 godina otvorio sada već izuzetno poznati ugostitelj Jugo Deretić sa porodicom, koji je velikim trudom i zalaganjem u relativno kratkom periodu od „Studenca" napravio vrlo ugodnu oazu, koja u Trebinju slovi za jedan od najuglednijih ugostiteljskih objekata.

U sklopu konobe „Studenac" nalazi se ljetna bašta okružena ribnjacima i zelenilom, kapaciteta 120 mjesta, dok konoba ima 50 mjesta i čuvani parking prostor od 40 mjesta.

Gastronomska ponuda konobe Studenac je spoj mediteranske i kontinentalne kuhinje, a prepoznatljivi su i autentični hercegovački specijaliteti.

Dodatnu čar ovome mjestu daje izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje.

Izuzetnost i profesionalnost ponude konobe „Studenac" prepoznali su i u Turističkoj organizaciji BiH koja je ovom ugostiteljskom objektu 2009. godine dodjelila Zlatnu turističku ružu.

Gosti konobe „Studenac" su turisti iz svih krajeva svijeta, kao i domaći gosti koji za ovaj restoran imaju samo riječi hvale.

Pogledajte čari ovoga mjesta na našim fotografijama...

(Sponzorisani članak)