230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Danas počinje košarkaški Kamp "Dejan Bodiroga"

Međunarodni omladinski kamp koji se održava osmu sezonu za redom pod nazivom "Dejan Bodiroga kamp Trebinje" i ove godine će okupiti perspektivne košarkaše sa svih kontinenata i radiće u 3 smjene i to:

130629-kamp02

1. smjena: 29. Jun – 7. Jul
2. smjena: 7. Jul – 15. Jul
3. smjena: 15. Jul – 23. Jul

Ove godine pored kampa organizovan je i minibasket turnir pod nazivom "KUP PRIJATELJSTVA" koji će se održati paralelno sa prvom smjenom kampa.
Na jednom mjestu biće organizovan kamp namjenjen mlađim uzrasnim kategorijama, kako ekipe dečaka tako i devojčica uzrast 10, 11 i 12 godina. Cjelokupna edukacija organizovana je pod nazivom "put do uspjeha" pod radnom formulom 5 x 5 / 5 = 5.

130629-kamp01
U trenažnom radu koji će se na kampu sprovoditi koristiće se najnoviji rekviziti i metode rada prilagođeni i usklađeni sa uzrasnim kategorijama. U toku dana polaznici kampa imaće dva treninga dnevno i u večernjim časovima igraće utakmice za pobjednika Kupa prijateljstva.

Svaka ekipa imaće svoju žurku pod koševima "street ball", takmičenje na trgovima, kao i mini basket na travi.

Svaka prijavljena ekipa ima svoje veče za predstavljanje, te jednodnevni izlet na more i krstarenje.

Najperspektivnije učesnike (po jedan u svakoj smjeni), "DEJAN BODIROGA KAMP" nagrađuje sa jedinstvenim doživljajem, boravkom na EUROLEAGUE FINAL FOUR-u, po čemu je ovaj kamp jedinstven.

Pored domaćina Dejana Bodiroge, ovih godina kamp su posjetili, te sa djecom trenirali i družili se: Željko Rebrača, Milan Gurović, Predrag Saša Danilović, Saša Obradović, Dragan Tarlać, Igor Rakočević, Milenko Tepić, Dušan Kecman, Saša Obradović, Slavko Trninić, Ibrahim Kutlaj te treneri Svetislav Pešić, Jasmin Repeša,  Milivoje Karalejić i drugi...