230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Održana prozivka FK Leotara

18.01.2011. Jučer u 10 časova u prostorijama fudbalskog kluba Leotar održana je prozivka fudbalera za predstojeći dio prvenstva Premijer lige BiH.

110118-amp-plat_001

 

 

Prema riječima sportskog direktora FK Leotara Rajka Ćapina dolazimo do saznanja da se na prozivku odazvalo 19 starih imena i jedno novo ime, a riječ je o Saši Tanasinu, dosadašnjem fudbaleru Vojvodine iz Novog Sada, koji je sada na probi u Leotaru. Na prozivku su se odazvala sledeća imena: Boško Milenković, Mladen Kukrika, Vladimir Todorović, Bojan Vučinić, Gavrilo Čorlija, Zdravko Šaraba, Srđan Andrić, Željko Radović, Miroslav Prelo, Miljan Miljanović, Rade Bošković, Darko Dreč, Darko Đajić, Lazar Marijanović, Nenad Stojanović, Zoran Rajović, Marko Toholj, Duško Vranešević i Vladimir Mandić. Na prozivci nisu bili prisutni Stevan Đurić, Rajko Komnenić, Slobodan Kokić i Ognjen Lekić, najvjerovatnije iz opravdanih razloga.

Pojačanja

"Imamo u planu da dovedemo još najmanje četiri pojačanja kako bi naredni dio prvenstva pokušali da ostvarimo zacrtani cilj novoimenovane uprave na čelu sa predsednikom Lukom Petrovićem i izvršnim direktorom Spasojem Radovićem, a to je da budemo u samom vrhu tabele i pokušamo da izborimo plasman u Evropu", naveo je Ćapin za Lokoportal. "Što se tiče stručnog štaba pored kormilara Leotara Dragana Spajića Krcka, Veselina Klimovića trenera golmana i trenera Predraga Vukićevića, tu je još i Siniša Berdović bivši igrač Leotara i trener omladinskog pogona, koji će od sada biti pomoćnik Dragana Spajića.

Pripreme u Trebinju

"Kompletne pripreme u trajanju od dva mjeseca biće obavljene u Trebinju, jer je ovdje najidealnija klima za zimske pripreme, izuzev nekih prijateljskih utakmica koje ćemo pored Trebinja organizovati sa nekim komšijskim ekipama iz Hercegovine i ekipama koje su nalaze na pripremama na crnogorskom primorju," rekao je Ćapin.

U naš grad dolazi Zvezda!?

"Iako kruže glasine da ćemo odigrati prijateljski meč sa Crvenom Zvezdom koja dolazi u Budvu na pripreme, ne mogu da kažem da nemamo i to u planu, ali ipak to je za sada je neizvjesno, a ako mognemo da se uklopimo u raspored, bilo bi nam veliko zadovoljstvo da u naš grad ponovo dođe jedan veliki klub kao što je Crvena Zvezda," rekao je Rajko Ćapin za Lokoportal.