230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Banjevci zatrpani smećem! Kako stati u kraj divljim deponijama?

Mještani naselja Banjevci koje se nalazi na samo šest kilometara od centra grada ogorčeni su zbog nesavjesnih građana koji u neposrednoj blizini groblja u ovom mjestu prave divlju deponiju i odlažu sve moguće vrste otpada koji naročito za vrijeme toplih dana stvaraju nesnošljiv smrad, ali i na Komunalnu policiju što adekvatnim mjerama ne reaguje kako bi spriječili one čija savjest je uspavana da odlažu otpad na zabranjenim mjestima.

160402 депонија

Istini za volju radnici Komunalnog preduzeća uz pomoć mehanizacije HET-a su u nekoliko navrata čistili i poravnavali deponiju, ali te akcije nisu urodile plodom, jer bi u vrlo kratkom periodu oni kojima zaštita okoline baš ništa ne znači na istom mjestu stvorili novu.

Udariti na savjest onima koji je nemaju je nemoguće, ali da im se može udariti po džepu to je sigurno i to je vjerovatno jedino što ih može zaboljeti. I zato kada vidite da se ne samo u Banjevcima nego bilo gdje na teritоriji grada Trebinja nepravilno odlaže otpad pozovite broj Komunalne policije 059 260 733 i zamolite ih da odrade svoj posao i da reaguju odmah, jer Komunalna policija upravo zbog toga i postoji.