230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Zavirite u Vinariju PETIJEVIĆ - Evo zbog čega se gosti uvijek vraćaju

Podrum vina "Petijević" svojim vinima osvojio je hedoniste širom regiona. Pitka i kvalitetna vina u jedinstvenom ambijentu vinarije, koji slovi za najljepši u gradu Trebinju, degustirale su mnogobrojne poznate ličnosti.

170601 петијевић

Velelepna rezidencija u kojoj se nalazi vinarija, predivno i sa puno ljubavi uređeno dvorište oko kojeg se pružaju vinogradi daju posebnu draž ovom porodičnom ugostiteljskom objektu. Uživanje u vinima i zakusci uz prepoznatljivu dobrodošlicu odličnog domaćina Ranka Petijevića, potvrdili su brojni gosti iz cijelog svijeta.

Podrum "Petijević" predstavlja pravo utočište od svakodnevice i svih obaveza, odnosno mjesto gde ćete osjetiti blagu toplinu - što zbog toplog i udobnog ambijenta, što zbog dragocjenog vina koje ćete moći da degustirate. U okviru Podruma nalazi se konoba sa identičnom ponudom vina.

Ako ste laik po pitanju odabira vina, nemojte brinuti i zbog toga propustiti priliku da uživate u ovoj specijalnoj ponudi - osoblje Podruma "Petijević" će Vas naučiti kako da degustirate vino i kako da odaberete ono koje je najbolje za vas...

PETIJEVIĆI SPREMNI NA NOVU SEZONU

Iako ljetna sezona još nije počela, gosti koji već pristižu sa svih strana ne kriju oduševljenje načinom na koji su primljeni u ovu domaćinsku hercegovačku porodicu. U vinariji kažu da su spremni na nove izazove, a u ovoj godini očekuju i rekordnu posjetu.

Ranko i njegova porodica najbolji su pokazatelji da se porodična tradicija, prirodni resursi i vrijedan rad mogu pretočiti u uspješnu poslovnu priču, koja se prepoznaje i van granica naše zemlje.

Slijedeći korak Podruma "Petijević" zasigurno će biti izrada strategije plasmana vina, te stvaranje snažnijeg brenda, promocije prvenstveno na domaćim tržištima, kao i proširenje kapaciteta.

Vino je doživljaj! Zato dozvolite sebi odličan provod i doživite vino na svojstven način.