230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Brat i sestra Dušan i Irina Murišić "uzeli" PJESMU TREBINJA 2017 (foto+video)

Protekle noći je u ljetnoj bašti hotela Platani 2 je održana kulturno-umjetnička manifestacija, 19. po redu, PJESMA TREBINJA na kojoj je učestvovalo 9 sjajnih izvođača.

170821 пјесматб

Prema riječima stručnog žirija Izvođači su ove godine bili izvanredni, te su nadmašili sva očekivanja. Svi su nagrađeni prigodnim nagradama, a sponzori su se udružili kako bi najbolje izvođače nagradili i novčanim nagradama.

Stručni žiri nije imao nimalo lak zadatak, jer su od 9 izvođača morali da odaberu petero, pa troje finalista, a na kraju i najboljeg izvođača.

Ovoga puta najbolji je bio Dušan Murišić, dvadesetčetverogodišnji Beograđanin porijeklom iz Trebinja. On je potpuno oduševio publiku svojim nastupom i izvođenjem vrlo zahtjevnih numera - Halleluyah (Jeff Buckley) i Feeling good (Bubble).

On je nakon proglašenja najboljih izvođača i dodjele nagrada još jednom izveo pjesmu "Feeling good", a nakon toga je sa svojom rođenom sestrom, Irinom (22), koja je osvojila drugo mjesto na ovoj manifestaciji, zbog višeminutnih stojećih ovacija, izašao na bis i otpjevao i pjesmu Halleluyah (Jeff Buckley). Treće mjesto osvojila je Ivana Jokanović. Nagradu za šarm dobio je Dragan Grbić, specijalnu nagradu dobio je Draženko Ćosović, a nagradu za namlađeg učesnika dobila je trinaestogodišnja Katarina Orlović.

U revijalnom dijelu večeri učestovali su i sjajni gosti Verana Cerovina i Radojica Stanković (Šanta Panta), a svoje stihove je kazivao poznati crnogorski pjesnik Nenad Radenković - Jero. Voditelj programa je bio urnebesni Branko Babović (Đuro Palica). Muzička pratnja je bio Nebojša Buha.

Ovogodišnja "Pjesma Trebinja" pokupila je sjajne kritike i ocjenjena kao jedna od najjačih do sada, i što se tiče ambijenta, atmosfere, izvođača i organizacije.