230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjka Andrea Grkavac predstavljaće Srbiju na izboru World Top Model 2017

U decembru mjesecu ove godine održava se svjetski izbor modela  World Top Model 2017.

170912 andrea

 Čast da na ovom prestižnom modnom događaju predstavlja Srbiju ima šarmantna Trebinjka Andrea Grkavac.

Andrea se već duže vremena bavi manekenstvom i član je ABC Models modne agencije iz Bosne i Hercegovine.

Takmičarke koje se takmiče u World Top Model su moderne, atraktivne i jake u svim svojim karakteristikama. One se izvrsno predstavljaju i svjesne su svoje karijere i njihovih ličnih ciljeva i onoga što žele postići u svom životu.

Događaj World Top Model je održan u više od 10 svjetskih metropola, te je domaćin takvim imenima kao što su Claudia Schiffer, Valeria Mazza, Markus Schenkenberg, Grace Jones, Richard Clayderman, Zucchero, Marianne Faithfull. Brigitte Nielsen, i mnogi drugi.

U prošlosti, događaj je organizovan u Milanu, Zürichu, Monte Carlo, Berlinu, Palma de Mallorci, Rim, Zanzibar, Göteborg, Lugano, Pragu i Budimpešti. 
Jednom godišnje, WTM bira modela koji najbolje predstavlja vrijednosti manekenstva i modne industrije. Cilj manifestacije je ukazati na važnost modela u modnoj industriji, i na taj način odati počast ljepoti i modi.
Mnogi su, od modela koji su učestvovali i pobijedili na takmičenju WTM, imali i imaju sjajne karijere - za vodeće modne brandove i dizajnere širom svijeta.
Značajan dio prihoda se svake godine donira u dječje dobrotvorne svrhe. Molim vas da odvojite trenutak svog vremena upravo sada i razmislite o djeci koja su u nepovoljnom položaju i imaju posebne potrebe.