230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

I to se dešava! Trebinjski košarkaši ostali bez finala poslije fantastične sezone!

Košarkaši Leotara pretrpili su večeras prvi i najteži poraz na svom parketu u odlučujućoj polufinalnoj utakmici doigravanja protiv Bratunca 77:81.

180418 kosarka

Leotar koji je dominirao cijelim prvenstvom sa perfektnim skorom na svom parketu i samo jednim porazom u Ligi sve do doigravanja, morao se suočiti sa činjenicom da neće igrati u finalu, te da sav trud, krv i znoj nije na kraju naplaćen. Kao što kažu cijela sezona se svela na jednu utakmicu, u kojoj su Trebinjci nesretno izgubili od jedne prosječne ekipe, koja je ipak nakon produžetaka zasluženo slavila. Imao je Leotar pobjedu u džepu, ali veliki broj propuštenih šansi i nešto slabija igra u odbrani u zadnjoj četvrtini su prije svega doveli do produžetka, a na kraju i do poraza. 

U posljednjem napadu regularnog toka šasnu za trijumf je imao Fimić, ali je za dlaku bio neprecizan, pa je meč ušao u dodatnih pet minuta. Produžetak je donio dodatnu neizvijesnost u kojoj su se bolje snašli gosti i potpuno preokrenuli meč u svoju korist.

"Žao mi je ovih momaka. Stvarno smo jako pošteno i jako puno radili svo ovo vrijeme. Vjerujte da bi sad dao svoju desnu ruku da je drugačiji rezultat. Pobjedniku čestitam naravno i želim sreću u finalu. Nama ostaju neprospavane noći,  a za neku dublju analizu malo ćemo ohladiti glave pa da vidimo šta je to prouzrokovalo da u ovom meču ovako odigramo. Preuzimam na sebe sve što je bilo negativno, i želim da zaštitim momke od bilo kakvih kritika.Iigraće se u Trebinju opet dobra košarka", zaključio je nakon meča trener Leotara Dražen Šegrt.

KK LEOTAR - KK BRATUNAC 77:81 (22:19)(19:17)(14:12)(13:20)-(9:13)

Bratunac će u finalu doigravanja igrati protiv Borca iz Banjaluke.

STATISTIKA