230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukometaši furiozni na startu Premijer lige - Navijači fenomenalni

Leotar je furiozno ušao u novu premijerligašku rukometnu sezonu. Ekipa iz Doboja poražena je u Trebinju sa osam golova razlike 36:28.

181010 rukometasi

Već u prvom poluvremenu vidjelo se da Leotar ima kvalitet više na svim pozicijama, ali je rezultat ipak bio izjednačen. Pobjednik je odlučen početkom drugog poluvremena kada Leotar sjajnom odbranom uspjeva da spasi svoj gol čitavih deset minuta i odvoji se na plus 6. Domaćini su nakon toga držali visok nivo igre i jednostavno nisu dozvoljavali gostima da ozbiljnije zaprijete. Na kraju zaslužena pobjeda ekipe Milana Simonovića i može se reći da smo konačno dobili respektabilnu premijerligašku ekipu.

MVP meča bio je golman Leotara Luka Radović sa 13 odbrana i velikim brojem fenomenalnih asistencija. Najbolji strijelac domaćih je bio Aleksandar Glendža sa 10 golova, a raspoloženi su bili Draganić sa 8 i Janković sa 5 golova.

Važno je napomenuti da je podrška sa tribina Sportske dvorane u Bregovima bila jako važna. Navijači su tokom svih 60. minuta bodrili svoje ljubimce koji su im na kraju pružili novu pobjedu i još jedan razlog za slavlje. Može se reći da su istinski uživali u igri Leotara, bilo je tu sjajnih akcija, kontra napada, atraktivnih poteza, cepelina, skok šutova iz okreta, sjajnih odbrana, blokova...

Igračima Leotara i stručnom štabu ostaje malo vremena za odmor, jer naredni meč igra već u subotu kada u Trebinju dolazi Slavija iz Istočnog Sarajeva. Nadamo se da će se uspjeti konsolidovati, te izraditi taktiku sa novu pobjedu na svom parketu, a navijače pozivamo da i tada budu uz Leotar.

RK LEOTAR - RK SLOGA 36:28 (18:15)

SD "Miloš Mrdić" Gledalaca: 500 Sudije: Hrstić-Rašić - Ljubuški, Delegat: Rastoder - Goražde.

Leotar: Savović, Draganić 8, Bojović, Milićević 3, Milojević 2, Tasovac, Spaić, Mićić, Ninković, Radović, Srdanović 1, Jovanović 2, Uljarević 3, Janković 5, Glendža 10, Ražnatović 2. Trener: Milan Simonović.

Sloga: Bogdanović, Zekić 7, Đurđević, Krajišnik, Tulendić, Ivanović 3, Stanković 7, Petković, Bajović, Pavlov 1, Miličević, Vještica 1, Karanović 4, Ristić, Manjić 5. Trener: Danko Panić.