230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Sve je spremno za veliko finale Olimpijade - Nagrade za publiku TV i Sony PS4

Večeras se igraju finalni susreti tradicionalnog turnira u malom fudbalu, a ovim sportskim događajem zvanično se zatvara ovogodišnja Olimpijada u malom fudbalu Jelen kup Trebinje 2019.

190715 olimpijada

Priliku za osvajanje trofeja i nagradnog čeka u iznosu od 3.000 KM izborili su ekipe Gorica i Donje Police.

Na 63. po redu tradicionalnom takmičenju trebinjskih kvartova u malom fudbalu nameće se jedinstven zaključak, Olimpijada ne da nije izgubila na popularnosti nego će i dalje nositi primat jednog od najznačajnijih sportskih događaja u Trebinju.

Svi su saglasni u jednom, da je fer plej u prvom planu, kao i maksimalno poštovanje protivnika.

Program otvara utakmica finala u konkurenciji pionira u 19 časova. Utakmica za treće mjesto u seniorskom uzrastu, u kojoj se sastaju komšije Hrupjela i Gornja Hrupjela igra se u 20 časova, dok će veliko finale u kojem se sastaju Gorica i Donje police početi nakon finalnog meča u konkurenciji predpionira.

A da će publika imati šta da vidi to je nesporno.

Gorica ima odlično uigranu i borbenu ekipu koju je u polufinalu pojačao Vlado Bogdanović i unio im neophodnu čvrstinu. Donje Police ove godine igraju atraktivan fudbal i nadaju se da će imati podršku publike.

Na listi strijelaca takođe je neizvjesno Nemanja Vujović (Hrupjela) i Dejan Janjoš (Gornja Hrupjela) imaju isti broj golova - po 9, a sa jednim golom manje prati ih Zoran Milič (Hrupjela), dok je Miljan Vico (Hrupjela) postigao 7 golova.

Ekipe će imati pravu malu armiju navijača što obećava još veći spektakl.

Pobjedniku će pripasti impozantni prelazni pehar, medalje i novčana nagrada od 3.000 KM, drugoplasiranoj ekipi medalje i novčana nagrada od 1.000 KM, a trećeplasiranoj medalje i nagrada od 600 KM. Biće proglašeni i najbolji igrač, najbolji strelac, najperspektivniji igrač, kao i specijalna nagrada za godine date našoj Olimpijadi.

Pobjednik će zlatnim slovima biti ispisan u istoriju Olimpijade, na radost sportskog Trebinja.

BOGAT FOND NAGRADA ZA PUBLIKU

Organizator Trebinjesport se potrudio da i finalne večeri Olimpijade podijeli vrijedne nagrade, a glavna nagrada ove večeri će biti Plazma TV, dok će jedan od sponzora Olimpijade kladionica WWin najsretnijem dobitniku uručiti najprodavaniju konzolu na svijetu Sony PS4.

Pravo učešća u nagradnim igrama imaju svi oni koji kupe ulaznicu za veliko finale po cijeni od 2.00 KM.190726 tvps4

WWIN NAGRAĐUJE SVOJE ČLANOVE SA VAUČERIMA OD 20 KM

Za sve registrovane članove ove kladionice i one koje se registruju u toku finalne večeri, WWin organizuje nagradnu igru, gdje će nagrada biti poklon vaučer u iznosu od 20 KM.