230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

GORICA ŠAMPION 63. OLIMPIJADE

Nakon što je izbacila prošlogodišnjeg šampiona ekipu Hrupjela, Gorica je pobjedom nad Donjim Policama postala šampion 63. Olimpijade u malom fudbalu.

190726 gorica

U veoma dramatičnom finalnom meču nakon izvođenja penala savladala je Donje Police. Tačku na i stavio je najbolji igrač ovogodišnje Olimpijade Aleksa Lojović koji je ostao hladan i nadmudrio najboljeg golmana takmičenja Veljka Tubića.

GORICA - DONJE POLICE (1:0) 1:1 PENALI 5:4

Pobjednicila Olimpijade pripao je prelazni i stalni pehar uz medalje, kao i novčana nagrada od 3.000 KM. 

Treće mjesto pripalo je ekipi Hrupjela, koja je večeras bila bolja u komšijskom derbiju protiv Gornjih Hrupjela.

Za najperspektivnijeg igrača proglašen je Filip Kolak iz Donjih Polica, dok je najbolji strijelac bio Dejan Janjoš iz Gornjih Hrupjela sa 10 postignutih golova. Nagradu za fer plej ekipu dobila je ekipa Bregovi, dok je specijalnu nagradu za godine date našoj Olimpijadi dobio Bobo Berak.

U konkurenciji kadeta pobjednik Olimpijade je ekipa Glavna ulica Bemiks. Drugo mjesto pripalo je Hrupjelima dok su na trećem mjestu završili Mokri dolovi. Najbolji igrač je Filip Kolak, najbolji strijelac Nikola Đorđić sa 5 golova, a najbolji golman Vasilije Stojanović.

U konkurenciji pionira šampion je Gorica, drugo mjesto je ekipa Centar Luč invest A, dok je treće mjesto pripalo ekipi Centar Luč invest B. Najbolji igrač je Goran Popović, najbolji golman Luka Stepanović, a najbolji strijelac sa 11 golova je Sava Crnjak.

U konkurenciji predpionira pobjednik ovogodišnje Olimpijade je ekipa Zasad. Druga je bila Ložiona, a treća Tina. Za najboljeg golmana u ovom uzrastu proglašen je Savo Radovanović, najbolji strijelac je Aleksandar Vujović, a najbolji igrač je Teo Lakić.

Organizator Trebinjesport je srećnom dobitniku uručio glavnu nagradu LED TV 32", dok je jedan od sponzora WWin kladionica najsrećnijem dobitniku uručila konzolu Sony PS4.

Pokrovitelj ove manifestacije je bio Grad Trebinje.