230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Hrupjela i DC Light System Podgorica pobjednici Božićnog turnira

Ekipe Hrupjela kod seniora i u konkurenciji veterana DC Lajt Sistem Podgorica šampioni su ovogodišnjeg Božićnog turnira u malom fudbalu.

240105 hrupjela

U finalu seniora ekipa Hrupjela je u veoma tvrdoj i neizvjesnoj utakmici slavila protiv ekipe Dekor Iva Nikšić rezultatom 1:0.

Treće mjesto osvojila je ekipa Stari grad pobjedivši ekipu Gorice nakon penala rezultatatom 8:6.
Najbolji strijelac kod snjniora je bio Maro Đuraš.
Za najboljeg igrača izabran je Lazar Zečević iz ekipe Hrupjela. Najbolji golman je bio Balša Đurković iz drugoplasirane ekipe.

U finalnom meču veterana ekipa DC Lajt Sistem Podgorica je bila bolja od ekipe Hrupjela rezultatom 3:0. Treće mjesto zauzela je ekipa Transport Miskin koja je bila bolje od Fidije iz Podgorice rezultatom 5:3.

Za najboljeg golmana izabran je Srđan Pecelj iz ekipe Hrupjela. Najbolji strijelci sa istim brojem golova su bili Vidomir Ninković iz ekipe Restoran Drijen i Milo Miličković iz ekipe pobjednika, za najboljeg igrača izabran je Darko Boljanović iz pobjedničke ekipe.

Zahvalnice za dugogodišnju podršku turniru uručene su Željku Nikoliću i profesoru Milanku Damjanoviću.
Ekipa Đim Trejd dobila je nagradu za Fer plej ekipu, kod seniora, a Fidija kod veterana. Odličan posao odradio je sudijski trojac Berak, Popovac, Vukosav.

Podijeljene su i vrijedne nagrade za publiku.
Organizator turnira je bila Javna ustanova Trebinjesport.