230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Održana prozivka u FK Leotar

Danas je u prostorijama fudbalskog kluba Leotar održana prozivka fudbalera za predstojeći dio prvenstva Srpske.

240117 fkleo

Predsjednik kluba Rajko Mičeta je rekao da danas neće biti aktivnosti fudbalera u znak poštovanja zbog tragično preminulog bivšeg fudbalera Leotara Velibora Beka Aleksića.
U odnosu na prvi dio sezone u Leotaru nema Kristijana Penića, Markosa Sose, Ognjena Krnete i golmana Mladena Miloševića.
Za sad jedino pojačanje je Kerim Tatar. Krilni fudbaler je prošlu polusezonu proveo u Prvoj ligi Federacije BiH gdje je igrao za Goražde. Za ovaj tim je odigrao 13 mečeva u prvenstvu i dva u Kupu. Imao je učinak od dva gola i tri asistencije.
-Tatar je prvo pojačanje za nastavak sezone, ali u finalnim pregovorima smo sa još četiri igrača za koje se nadamo da će nam unaprijediti igru. Očekujemo da ih ozvaničimo narednih dana te da imamo veći dio ekipe od starta na pripremama - istakao je trener Oleg Ćurić.
Leotar je dogovorio i većinu prijateljskih utakmica tokom zimskim priprema.
-Treniraćemo na terenima u gradu Sunca a pored toga planiramo da idemo jedino na mečeve van Trebinja. Za sad tražimo prvog rivala za kraj januara dok smo u februaru dogovorili kontrolne utakmice.
Prihvatili smo učešće na Kupu Mimoza u Herceg Novom gdje ćemo imati četiri meča, te smo dogovorili utakmice protiv Tomislavgrada 17. februara, dok će duel protiv Bokelja biti generalna proba za start šampionata u Srpskoj – dodao je Ćurić.
Trener trebinjskog tima ističe da je cilj u narednom periodu da ekipa popravi sadašnji plasman. Leotar je prvi dio sezone završio na osmoj poziciji.
- Sigurno da u prvom dijelu nismo imali sreće u pojedinim mečevima i da su rezultati mogli da budu i malo bolji. U drugom dijelu sezone želimo da popravimo naš plasman i primaknemo se ekipama na vrhu . Bilo je teško na startu jer je ekipa ispala iz Premijer lige. Ono što je trenutno najbitnije da smo stabilni i da možemo samo da napredujemo i budemo bolji- dodao je na kraju trener Leotara.