230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Friend travel - Veni, Vidi, Vienna!

Turistička agencija Friend Travel iz Trebinja organizovala je povodom 8. marta, međunarodnom praznika žena putovanje u glavni grad Austrije - Beč.

240312 friendtravel

Putnici iz Trebinja, Bileće, Gacka i Dubrovnika putovali su do Beča i uz kraće odmore preko Hrvatske, Slovenije stigli na odredište, gdje su dva dana uživali u svim čarima evropske metropole i njenog bogatog kulturnog i istorijskog nasleđa. Hotel je bio lociran u samom centru grada pa je razgledanje i obilazak grada bio mnogo lakši, uz blisku povezanost sa metroom za prave putnike - avanturiste.

Obilazak grada Beča je približio i pokazao sve njegove znamenitosti turistički vodič Zoran Miladinović koji je neizostavni dio Friend Travel tima.

Beč je svakako impresivan na svoj način. Šenbrun, Belvedere, Dunavski toranj, muzeji, te sve one ulice i sesecionistička zdanja, fantastična katedrala Svetog Stefana, spomenici Mocartu i Betovenu... ma sve ono što se u ovom gradu jednostavno mora vidjeti turisti koji su se odlučili upravo za aranžman Friend Travela su i vidjeli. Probala se famozna Saher torta, Kranjska kobasica, pereci i stari bečki punč, pazarili suveniri, magneti, šolje, privjesci i nezaobilazne Mozzart kugle.

U znak pažnje povodom 8. marta Dana žena, Turistička agencija Friend Travel je svim damama poklonila materijal sa svim fotografijama sa putovanja.

Nađite vremena za sebe priuštite sebi putovanje o kome već dugo razmišljate, obratite se Friend Travelu koji će učiniti sve kako bi pronašao aranžman koji odgovara vašem ukusu i vašem džepu. Posjetite turističku agenciju Friend Travel u Starom gradu i raspitajte se na licu mjesta o putovanju koje će obogatiti vaš život i o kome će te rado pričati.

PR