230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Plesni Klub Maris nastupio u emisiji Ja imam talenat

Plesni Klub Maris iz Trebinja je nastupio u emisiji JA IMAM TALENAT prošlog vikenda u Pozorištu na Terazijama u Beogradu i prošao u drugi krug takmičenja.

110508-maris3

Plesni Klub Maris nastupio je sa svojih 6 članova i to: Aleksandra Vreća, Jovana Kraljević, Vesna Puhalo, Svetlana Marković, Ana Pešut i Slaviša Sredanović. U ekipi je trebala da nastupi i Bojana Sredanović, koja se povrijedila nekoliko dana prije samog nastupa. "Iako je u prvom momentu bilo skoro nemoguće odigrati ovu koreografiju bez sedmog člana, ipak smo uspjeli da je izvedemo i prođemo sa 3 DA. Trenutno smo u kontaktu sa organizatorom, ali dalje informacije ne smijemo da dajemo. Ne znamo da li smo ušli u polufinale i nećemo znati dok se ne objavi na televiziji," rekao je za Lokoportal predsjednik Plesnog kluba Maris Slaviša Sredanović.

110508-maris1

Ispraćeni ovacijama publike i maksimalnom podrškom žirija, Trebinjci su prošli u sledeći krug takmičenja u emisiji JA IMAM TALENAT. 

U žiri su bili Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije, inače porijeklom iz Trebinja, glumica Danica Maksimović i kompozitor i muzički producent Aleksandar Milić Mili.