230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Željko Radović, novi sportski direktor Leotara

Nakon imenovanja novog trenera i sportskog direktora javnost se umirila povodom dešavanja u Leotaru. Sa druge strane u Leotaru je življe, pa su se već preduzeli prvi koraci povodom dolaska pojačanja u klub.

110713-kontrolni_mec_leotara_023

Novi sportski direktor Željko Radović odmah nakon imenovanja, u dogovoru sa trenerom Borčetom Sredojevićem, počeo je sa formiranjem ekipe sa predstojeću polusezonu.

Jasno je da trebamo pojačanja u svim linijama tima. Imamo nekoliko želja koje ćemo nastojati da ostvarimo. Ne bih da govorim o imenima. Mogu samo da kažem da je riječ o kvalitetnim igračima, koji će podići nivo igre Leotara.

Po opštem mišljenju prethodni prelazni rok je odrađen vrlo loše, pa će to morati da se nadoknadi na zimskoj „pijaci".

Interesuju nas samo dokazani igrači, kojima neće trebati probe i dokazivanja. U dogovoru sa novim trenerom napravili smo plan šta nam treba od igrača. I novi trener ima nekoliko opcija, pa ćemo sjesti i napraviti plan prioriteta. Sigurno je da ćemo u drugi dio prvenstva ući znatno jači, jer zbog trenutne pozicije na tabeli ne smijemo dopustiti greške.

Cilj ovog proljeća je jasan i sam po sebi se nameće.

Glavni prioritet je opstanak, a uz to je cilj da se već sada formira ekipa koja će od narednog prvenstva igrati zapaženu ulogu u prvenstvu. Svima nam je dosadilo da se iz sezone u sezonu borimo za opstanak i želimo da dovedemo igrače, koji će svojim kvalitetom biti dugoročno rješenje.

Što se tiče odlazaka sigurno će i njih biti. Pogled na tabelu jasno govori da mnogi nisu zadovoljili, neki igrom, a neki ponašanjem i odnosom prema klubu.

Spisak igrača na koje ne računamo biće uskoro objavljen. Ne želimo da nagomilavamo igrače koji neće igrati. Okrenućemo se omladinskoj školi i nastojati da iz svake generacije izvučemo nekoliko igrača za prvi tim.

(FK Leotar)