230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Dnevni centar za djecu: "Mi Imamo Maštu"

U prostorijama Dječijeg dnevnog centra danas u Trebinju je upriličena zabava za mališane i njihove roditelje.

111230-djeca_mraz

Izvedena je Novogodišnja predstava pod nazivom "MI IMAMO MAŠTU". U jednosatnom kolažnom programu, djeca su glumila, pjevala, plesala, recitovala...

Dječiji dnevni centar Trebinje djeluje već 3 godine. Većina korisnika Centra dolazi iz ruralnog područja, a pored njih, u Centar dolaze i djeca iz gradske zone. Centar trenutno okuplja 40-tak djece, uglavnom iz Lastve i Dživara. Rad Dnevnog centra je podržan od strane holandskog ministarstva i Kinderpostzegels-a, uz podršku UN fondacija BiH i TALDi-ja. Opština Trebinje je obezbjedila prostor.

Novogodišnju priredbu, zabavu i podjelu paketića realizovali smo uz pomoć i podršku HET-a i Elektro Hercegovine a.d. Trebinje.

Današnji program je završen slijedećim riječima:

"Dragi naši,

Kao što ste već mogli vidjeti u proteklih sat vremena u Centru nam je mnoooogooo zanimljivo.

Što se tiče samih aktivnosti u Centru svakodnevno se uči, igra, pjeva i smije... Mi smo uglavnom mali, ali ponekad smo mnogo dobri, volimo da učimo nove stvari, nove vještine, i da upoznajemo nove drugare. Neki od nas odlično plešu, neki pak imaju dar za glumu, neko izvrsno piše, a neko i crta, a sve te osobine i talente pokušavamo iz dana u dan učiniti boljim, objediniti ih u jednu veliku vještinu svih nas. Tek tada, kada svi mi postanemo jedno, jedna velika složna družina, onda ćemo zasijati punim sjajem. Nadamo se da je ova naša priredba koju ste gledali, pravi put i svetiljka čiju svjetlost trebamo slijediti. Ta svjetlost će sigurno iz dana u dan bivati sve jača i jača, a u očekivanju tih svjetlijih i ljepših trenutaka, srdačno Vas pozdravljamo i želimo Vam lijepu i uspješnu 2012. godinu".