230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Maloljetnik ranio tri lica u pucnjavi

Maloljetno lice iz Trebinja noćas je iz automatske puške ispred ugostiteljskog objekta "Galerija Veritas" u ovom gradu teže ranilo jedno, a lakše dva lica.

111202-miss_arsa_241

Povrijeđena lica su van životne opasnosti, a maloljenik je uhapšen. U trenutku pucnjave u objektu koji je bio pun mladih slavio se doček Nove Godine.

Portparol Opšte bolnice Trebinje Biljana Bogdanović rekla je da su u ovoj zdravstvenoj ustanovi noćas hospitalizovani tridesetogodišnji Nebojša Vukoje i dvadesetšestogodišnji Miodrag Karić iz Trebinja.

Vukoje je zadobio tri prostrelne rane, dvije u abdomenu i jednu na desnoj nadlaktici i smješten je na odjeljenje intezivne njege, dok Karić ima dvije prostrelne rane na desnoj nozi, navela je Bogdanovićeva.

U Centru javne bezbjednosti (CJB) Trebinje je potvrđeno da je policija maloljetnika lišila slobode nekoliko minuta nakon što je policijskoj stanici u 0.56 časova dojavljeno da puca iz vatrenog oružja.

Prema nezvaničnim saznanjima, maloljetnik je pucao kroz vrata objekta i ranio lica koja su se nalazila u "Veritasu".

U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim i dokumentovanje djela.

Policija je od maloljetnika, koji je od prije poznat policiji i koji je više puta predavan Okružnom tužilaštvu, oduzela oružje u momentu kada je pucao, ali niko od službenih lica nije povrijeđen, kažu nezvanično u policiji. (Srna)